loader image

Specijalistička dermatovenerološka ordinacija – Niš

O nama

Mi smo Proderma

SPECIJALISTIČKA DERMATOVENEROLOŠKA KLINIKA

Specijalistička dermatovenerološka ordinacija PRODERMA iz Niša poseduje najbolje uslove za prevenciju, lečenje kožnih oboljenja i rešavanje estetskih problema vaše kože. PRODERMA raspolaže savremenom opremom, u skladu sa najnovijim svetskim standardima, i pozicionira se u sam vrh klinika iz ove oblasti u Nišu i regionu.

Stručnost osoblja na čelu sa prof. dr Ivanom Binić postavlja PRODERMU u red klinika sa najvećim autoritetom iz oblasti dermatovenerologije u Srbiji i regionalnim zemljama.

Klinika je osnovana 2012. godine i nalazi se na idealnom mestu u gradu, izolovana od gradske gužve i buke, saobraćajno pristupna i nadomak centralnog gradskog jezgra, uz radno vreme prilagodljivo korisnicima usluga koje nudi PRODERMA.

dermatološka ordinacija proderma niš

„Dermatologija se mnogo promenila i stalno napreduje, a moja želja je da pacijentima pružim najbolji tretman i zato je važno da nega kože, briga o nečijoj koži prati svetske trendove.“

prof. dr Ivana Binić

Naša ordinacija

Klinika PRODERMA se nalazi u Nišu, ul. Stanka Vlasotinčanina 3/1 – na idealnom mestu u gradu, izolovana od gradske gužve i buke, saobraćajno lako pristupna i nadomak centralnog gradskog jezgra.

dermatološka ordinacija proderma niš

Zašto izabrati Prodermu

Specijalistički pregled dermatologa i konsultacije

Dermatološki pregled je vrsta specijalističkog pregleda koji obuhvata pregled kože i sluzokože celog tela i kožnih dodataka: noktiju i kose.

Lečenje i rešavanje estetskih problema vaše kože

Posedujemo najbolje uslove za prevenciju, lečenje kožnih oboljenja i rešavanje estetskih problema vaše kože.

PRODERMA raspolaže savremenom opremom koja omogućava najbržu dijagnostiku i lečenje svih nedostataka i problema.

Visoko kvalifikovano osoblje

Stručnost osoblja postavlja PRODERMU u red klinika sa najvećim autoritetom iz oblasti dermatovenerologije u Srbiji i regionalnim zemljama.

Call Now Button